Düğün Çorbası Tarifi


DÜĞÜN ÇORBASI TARİFİ

 DÜĞÜN ÇORBASI TARİFİ

   ---



   ---
Düğün çorbası tarifi     
   ---



   ---

DÜĞÜN ÇORBASI TARİFİ



     MALZEMELER     
1 tane tavuk göğsü
1 dolu yemek kaşığı pirinç
1 litre tavuk suyu

Terbiyesi için:
1 tane yumurta sarısı
1 dolu kaşık un
2 yemek kaşığı yoğurt

Sos için:
1 tatlı kaşığı pulbiber
Sıvıyağ 

    YAPILIŞI       
Tavukları haşlayalım ve sudan ayırarak tiftikleyelim.

Daha sonra tavuk suyunun içine pirinçleri atalım.

Pirinçlerin haşlanmasını bekleyelim.

Pirinçler haşlanınca içine terbiyesini hazırlayıp dökelim.   

Çorba kaynayınca sosunu hazırlayıp servis edelim.     
   ---
 

  ---
 

DÜĞÜN ÇORBASI TARİFİ

      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

RASTGELE SAYFALAR