Temizlikteki Püf Noktalar 1


TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1

TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1

   ---



   ---
Doğrama tahtaları   temizliğinde püf noktalar   
Tahtayı, limon suyu ve tuz karışımına batırılmış bir süngerle temizleyin

Tabaklardaki çiziklerden kurtulmak kolaydır. Porselen için özel olarak tasarlanmış cilaları kullanın   
   ---



   ---

TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1



Fırın tepsileri  temizliğinde püf noktalar   
Yanmış yağ tepsilerini, hidrojen peroksit ve sıradan sodadan yapılmış bir macun uygulayarak kurtulabilirsiniz. Hamuru fırın tepsisine yayın ve 30 dakika bekletin, sonra durulayın.

Halılar  temizliğinde püf noktalar   
Bir sirke ve iki parça sudan oluşan bir çözüme ihtiyacınız olacaktır. Su ve sirkeyi bir sprey şişesinde karıştırıldıktan sonra leke üzerine püskürtün ve nemli bir bezle örtün. Ütüyü açın, buhar moduna geçirin ve 30 saniye boyunca bezin üzerine koyun.

Tavalarınızın için temizlemek için ihtiyacınız olan dezenfektan, eldivenler, çöp torbası ve sirke
Eski dökme demir tavalarınıza dezenfektanın kalın bir tabakasını yayın. Kurumasını önlemek için tavayı çöp torbasına koyun ve sıkıca bağlayın. Tavayı 1-2 gün boyunca bekletin ve sonra dezenfektanını durulayın. 
Ardından aynı sıvıyı kullanarak yeni bir katman daha uygulayın ve bir gün boyunca torbada bekletin. Sonra kiri sıcak su ile yıkayın. Şimdi, tavayı bir saat sıcak su ve sirke karışımına batırın ve yüzeyi bir ovma pedi ile fırçalayın. 
Tencereyi kurutun. Fırını 250 °C'ye ısıtın ve bir saat bekletin. Ardından sıcak kızartma tavasını dikkatlice çıkarın ve üzerine bir zeytinyağı dökün. Sıcak metal, gerekli miktarda yağı emer, kuru bir bezle silerek tekrar tepsiyi fırına koyabilirsiniz. 
15 dakika sonra çıkarın, bir bezle silin ve 15 dakika daha fırına tekrar koyun. İşlemi iki kez daha tekrarlayın

Fayanslar  temizliğinde püf noktalar   
Fayanslar arasındaki alanları çamaşır suyu kullanarak temizleyin. Bu işlemi yaparken çamaşır suyunu, su ile karıştırın. Odayı yaparken havalandırmayı unutmayın.

Beyaz spor ayakkabıları  temizliğinde püf noktalar   
Spor ayakkabılarınızı tekrar beyaza dönüştürebilirsiniz. Bir çay kaşığı bulaşık makinesi temizleme sıvısı, üç yemek kaşığı hidrojen peroksit ve iki yemek kaşığı kabartma tozu karışımı ile ayakkabılarınız ilk aldığınız günkü gibi olacak

Deri mobilya  temizliğinde püf noktalar   
Koltuğunuzdaki çizikleri zeytinyağı veya bebek yağı karışımı bir pamuklu bir bezle silin. Yağın bir saat kurumasını bekleyin. Çizilmeye devam ediyorsa prosedürü tekrarlayın.


Deri çantalar  temizliğinde püf noktalar   
Sadece ıslak mendil kullanarak deri çantadaki lekeleri kolayca temizleyebilirsiniz

Havlular  temizliğinde püf noktalar   
Havlularınızın sertliğini gidermek için, yıkadıktan sonra tuzlu suyla durulayın. Ayrıca havlularınızı iyi havalanan bir odada veya açık havada kurutmanız durumunda daha uzun süre yeni kalır.


Diş fırçaları  temizliğinde püf noktalar   
Diş fırçanızın bükülmüş kıllarının yeniden düzelmesi için, kaynatılmış sıcak suyu bir kaseye dökün ve fırçayı çevresinde dönün       
   ---
 

  ---
 

 TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1

      
Sayfacuk   
               Ana Sayfa   
                              Alfabetik Sayfa Listesi      

TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1

  Sayfa Listesi    
Akrostiş Şiir Şiirler Sayfa Listesi     Alfabetik Sayfa Listesi     Ana Sayfa     Bayan İsimlerine Akrostiş Şiir Şiirler Sayfa Listesi     Belirli Gün ve Haftalar Sayfa Listesi     Bitkiler Sayfa Listesi     Çeşitli Akrostiş Şiir Şiirler Sayfa Listesi     Din Sayfa Listesi     Edebiyat Sayfa Listesi     Eğitim Sayfa Listesi     Ekonomi Sayfa Listesi     Elektrik Sayfa Listesi     Erkekler İçin Sayfa Listesi     Erkek İsimlerine Akrostiş Şiir Şiirler Sayfa Listesi     Gelecek İçin Sayfa Listesi     Güncel Sayfa Listesi     Hayvanlar Sayfa Listesi     İçecekler Sayfa Listesi     Kadınlar İçin Sayfa Listesi     Konular     Sağlık Sayfa Listesi     Sayfacuk     Siyaset Sayfa Listesi     Spor Sayfa Listesi     Şiir Şiirler Sayfa Listesi     Teori Teoriler Sayfa Listesi     Üretim Sayfa Listesi     Yenilenebilir Enerji Sayfa Listesi     Yerleşim Yerleri Sayfa Listesi     Yiyecekler Sayfa Listesi     Yönetim Sayfa Listesi     


TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1

Sayfacuk   
               Ana Sayfa   
                              Alfabetik Sayfa Listesi      

TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1

  Konular   
A     Akrostiş Şiir Şiirler     Bayan İsimlerine Akrostiş Şiir Şiirler     Belirli Gün ve Haftalar     Bitkiler     Çeşitli Akrostiş Şiir Şiirler     Din     Edebiyat     Eğitim     Ekonomi     Elektrik     Erkekler İçin     Erkek İsimlerine Akrostiş Şiir Şiirler     Gelecek İçin     Güncel     Hayvanlar     İçecekler     Kadınlar İçin     Listeler    Sağlık     Sayfacuk     Siyaset     Spor     Şiir Şiirler     Teori Teoriler     Üretim     Yenilebilir Enerji     Yerleşim Yerleri     Yiyecekler     Yönetim     
    

TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1

Sayfacuk   
               Ana Sayfa   
                              Alfabetik Sayfa Listesi      

TEMİZLİKTE PÜF NOKTALAR 1

    
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

RASTGELE SAYFALAR